Kahevõistlejate perekond koondus Team Ilveseks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna esitletud Team Ilves.
Täna esitletud Team Ilves. Foto: Team Ilves

Täna esitlesid kahevõistlejad Kristjan ja Andreas Ilves ning nende isa, treener Andrus Ilves paremate arengu- ja treenimisvõimaluste kindlustamiseks loodud Team Ilves´t.

Team Ilves koosneb kahevõistlejatest Kristjan ja Andreas Ilvesest, meeskonna juht Andrus Ilvesest, treener Tambet Pikkorist ning füsioterapeut Joosep Moosesest.

Teami vedava Andrus Ilvese sõnul võeti selline samm ette kuna peres on kasvamas kaks tublisid tulemusi näidanud tippsportlast. «Tippsport vajab palju individuaalset pühendumist ning pikka ja teadlikku arenguplaani, mida on kõige lihtsam ellu viia ühiselt tegutseva meeskonnana. Täna esitletud Team Ilves ongi kokku pandud selleks, et tagada poistele järgnevatel aastatel parimad treeningtingimused. Usun, et selliselt tegutsedes on võimalik Eesti kahevõistlejatel kunagi uuesti medaliteni jõuda,» lausus Ilves.

Veebruaris juunioride maailmameistrivõistlustel pronksmedali võitnud Kristjan Ilvese hinnangul on täna Team Ilves’e moodustamiseks parim aeg. «Muutused koondislaste ettevalmistusrahade jagamises andsid meile parema võimaluse personaalseteks lahendusteks. Usun, et selle lükkega suudan kasutada saadud võimaluse enda arengu järgmiseks sammuks ning loodan, et tulemused seda juba tuleval talvel näitavad,» sõnas Kristjan Ilves.

Kahevõistluse alakomitee juhi Ago Markvardti arvates on Team Ilves’e loomisega avanenud ka Kristjani jaoks parim viis saada just personaalselt tema vajadustega arvestav ettevalmistusmeeskond. «Vennad Pihod leidsid endale parima treeningvõimaluse Norrast, Karl-August Tiirmaa Soome koondisega treenides ning treenerite Andrus Ilvese ja Tambet Pikkori tandem Eestis peaks tagama Kristjani parima ettevalmistuse. Lisaks saab kindlasti tekkinud kooslusest kasu ka Eesti kahevõistluse järelkasv, kuna Andrus Ilves on Audentese Spordikoolis ka seda osa vedamas,» kinnitas Markvardt.

Team Ilvese tegemisi on võimalik jälgida kodulehelt www.team-ilves.ee, mille kaudu saab osaleda ka esimeses toetuse kogumise aktsioonis Sloveenia treeninglaagri rahastamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles