Varrakuga läbirääkimisi pidav Kalev/Cramo veel kaalub uues eurosarjas osalemist

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Tairo Lutter

Eile korvpalli Ühisliigas jätkamisest teatanud Kalev/Cramo pole veel otsustanud, kas meeskond osaleb ka sügisesel algavas uues FIBA eurosarjas.

«Tänasel nõupidamisel me veel kindlat otsust ei langetanud. Selgus saabub hiljemalt reedel, kui on viimane päev taotlus esitada,» ütles Kalev/Cramo mänedžer Kaarel Sibul. FIBA sari peaks võistlema senise tugevuselt teise eurosarja Eurocupiga ja koos kvalifikatsiooniringidega võib seal osaleda kuni 100 võistkonda.

Et Ühisliigas saab Kalev/Cramo hooaja peale vähemalt 30 kohtumist ja eurosarjast lisandub minimaalselt kuus matši, loodetakse Eesti meistrivõistlustel piirduda nelja ringi asemel kahega.

Sibula sõnul on klubil vaja lahendada enne mõned «tehnilised küsimused», kui meeskonna komplekteerimisega tõsisemalt tegelema hakatakse. «Edusammud on suured, oleme saanud hakata mõtlema nendele palluritele, kes võiks meil sügisel mängima hakata,» naeris Sibul. Teatavasti otsustas Kalev/Cramo juhtkond kõrgel tasemel jätkamise alles viimastel nädalatel.

Seni on teada, et aastatel 2011-2014 neljal korral järjest Eesti meistriks tulnud klubi on rääkinud vähemalt ühe mehega – selleks on viimastel hooaegadel meeskonda juhendanud Alar Varrak. «Täna rääkisime ja leppisime kokku, et uuel nädalal saame uuesti kokku,» sõnas Varrak ja kinnitas, et vastastikune huvi on osapooltel olemas.

Varrak hankis hiljuti ka agendi, aga seni pole huvi märkimisväärne olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles