Sillamäe Kalevi poolkaitsjale määrati kihlveopettuse eest nelja-aastane võistluskeeld

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Dubõkin (vasakul).
Aleksandr Dubõkin (vasakul). Foto: Toomas Tatar

Eesti Jalgpalli Liit määras Sillamäe Kalevi poolkaitsjale Aleksandr Dubõkinile kokkuleppemängudega tegelemise eest nelja-aastase võistluskeelu.

Alaliidu infojuhi Mihkel Uibolehe sõnul määrati Dubõkinile pikk keeld vastavalt juhendi punktile, mis viitab kihlveopettusele, ausa mängu reeglite rikkumisele ja nende põhimõtete rikkumisest mitteteavitamisele. Dubõkinile kehtib igasugune jalgpalliga tegelemise keeld ehk mängukeeld, mängu juhendamise ja tehnilises alas viibimise keeld EJLi egiidi all peetavatel võistlustel ning keeld tegutseda ametiisikuna jalgpallialal. Karistus kehtib 2019. aasta 23. juulini.

Sel hooajal jõudis 32-aastane Dubõkin Sillamäe esindusmeeskonna eest platsil käia 14 Premium liiga kohtumises ja ühes karikamängus ning lüüa kaks väravat. Tema viimaseks mänguks Sillamäe särgis jäi 7. juulil peetud duubelmeeskonna kohtumine Tallinna Kaleviga, kusjuures Dubõkin lõi selles mängus Sillamäe 1:0 võiduvärava. Mullu esindas Dubõkin samuti Kalevit, aasta varem Jõhvi Lokomotiivi ja Narva Transi. Karjääri jooksul on ta lisaks mänginud ka Kuressaares, JK Viljandis ja Tartu Merkuuris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles