Sander Pärn võitis Hiinas WRC kandidaatralli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VILJANDI, EESTI, 28FEB15
Viljandi järvel peeti Eesti autode jäärajasõidu karikavõistluste kolmas, viimane etapp, Pildil Sander Pärn.
ELMO RIIG/SAKALA
VILJANDI, EESTI, 28FEB15 Viljandi järvel peeti Eesti autode jäärajasõidu karikavõistluste kolmas, viimane etapp, Pildil Sander Pärn. ELMO RIIG/SAKALA Foto: Elmo Riig / Sakala

Pekingi ralli, mis oli Hiina autoralli meistrivõistluste etapp ja WRC sarja kandidaatralli lõppes Sander Pärnale ja James Morganile edukalt, kui nad võitsid selle esiveoliste autode arvestuses. Reedel sõidetud neljal katsel olid nad konkurentsitult kiireimad.

Esiveolise, 340 hobujõulise Volkswagen Golfiga rallil osalenud Pärn ja Morgan sõitsid Hiinasse Hiina Volkswageni tootja ja kohaliku meeskonna FAW Volkswagen kutsel. Kui neljapäevaseid katseid varjutasid tehnilised probleemid, siis täna sujus meestel kõik plaanipäraselt, sõites tuli arvestada vaid sellega, et masinal puudus neljas käik, mida ei olnud juba eile. Kõigil neljal katsel edestati konkurente korralikult, esimese kahe katsega kokku üle minuti ja pärastlõunaste katsetega veel pooleteise minuti jagu. 

Nii võeti juba esimese tänase katsega tagasi esiveoliste autode liidrikoht ja hoiti seda positsiooni kuni ralli finišini. Tänavu autoralli MM-sarjas DMACK meeskonnas ja M-Sport tehasemeeskonna poolt ette valmistatud Ford Fiesta R5 autoga sõitvatele Pärnale ja Morganile oli Hiinas võistlemine uueks ja heaks kogemuseks ja lisaks saadi uusi kontakte, mis võivad neile tulevikus kasulikud olla. Ralli võitsid neljaveolise Volkswagen Golf 7 autoga sõitnud Chris Atkinson ja Dale Moscatt, kes on samuti FAW Volkswagen meeskonnas ja tiim jäi Pekingi ralli tulemustega igati rahule.

Sander Pärna ja James Morgani järgmise ralli osas autoralli MM-sarjas käivad hetkel läbirääkimised.   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles