Rein Taaramäe uuest klubist: otsus on tehtud, leping peaks lauale jõudma juba täna

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Augustis kaks velotuuri võitnud profirattur Rein Taaramäe võistles täna Valgehobusemäe rattamaratonil, kus lõpetas kaheksanda kohaga. Eile pärast pikka autosõitu Monacost Eestisse jõudnud Taaramäe on avalikkust oma uuest klubist lubanud teavitada järgmisel nädalal, aga otsus on juba tehtud.

«Päris otsusele jõudsin kolm päeva tagasi. Mõtlesin läbi, et mida ma teen ja mis on mu prioriteedid. Siis sai ka selgeks, millist klubi valida - pinged on juba ammu maas. Allkirja pole veel andnud, aga näiteks leping peaks täna jõudma kodulauale,» rääkis Taaramäe Postimehe videointervjuus. Uue klubi nimi peaks saladuseks jääma kolmapäevani, kui Taaramäe korraldab Tartus pressikonverentsi.

Pikalt Cofidise üks liidreid olnud Taaramäe liitus käesolevaks hooajaks Astanaga, kus on ennast taas üles töötanud. Nüüd tahab ta uuesti rohkem vabadust saada ja vastutusekoormat enda õlule võtta, mis Astanas poleks võimaik olnud.

«Number üks kohta ei otsi ma mitte kuskilt. Pigem sooviks ma meeskonda, kes oleks valmis mind arendama ja oleks minu tulemustest ka huvitatud, mitte ei tahaks mind ainult teiste jaoks tööle panna. Tahaks kanda mitut rolli, vahepeal võiks ma olla meeskonna liider, vahel abiline ja vahel suurematel velotuuridel üksikuid etappe üritama minna,» selgitas Taaramäe oma soove.

Vaata lisaks videost, kas Taaramäe oleks enda arvates sobinud ka Vueltal sõitvasse Astana tiimi ja mis tal Eestis veel plaanis teha on!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles