Alar Varrak uue täienduse kohta: tema hinna-kvaliteedi suhe on paigas

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Kristjan Teedema

BC Kalev/Cramo sõlmis täna lepingu 203 cm pikkuse ameeriklasest keskmängija Marco Killingsworthiga. Kalev/Cramoga on Killingsworth heidelnud paar aastat tagasi BC Donetski ridades, viimase hooaja lõpetas ta Monaco Basketis. Kalevi peatreeneri Alar Varraku hinnangul on Killingsworthi näol tegu väärt täiendusega.

«Ta on tubli mees. Mäletan teda paari aasta tagant, kui sai tema vastu skautingut tehtud ja ta pani meile mõlemal korral 20 silma kanti. Hinna-kvaliteedi suhe on tal paigas,» ütles Varrak.

Lisaks Killingsworthile on Kalevil leping Rain Veidemani, Pavlo Krutouse, Brandis Raley-Rossi ja Rolands Freimanisega. Varraku sõnul otsitakse järgmisena veel ühte pikka mängijat. «Lühematega saame hiljem ka tegeleda, neid on turul rohkem. Järgmine pikk peaks olema lihtsalt hea mängija, see on kõige tähtsam. Kas ta on puhas tsenter või suudab ka mängida positsioon allpool, pole nii oluline,» selgitas Varrak.

Hoolimata sellest, et Killingworth on korvialuse mängija kohta lühike, näeb Varrak teda kindlalt just tsentrina. «Eks tal tuleb ka vanus peale (33 - toim), aga mina mäletan teda küll efektiivse ja kasuliku mängijana,» ütles Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles