Postimehe otsepilt: Viljandi alustas hooaega võidukalt

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna algas Eesti meeste käsipalli meistriliigas järjekordne hooaeg. Postimees.ee telemängus teenis täna võidu Viljandi, kes alistas 30:27 Viimsi/Tööriistamarketi.

Avavoorus oli võidukas kogu mullune medalikolmik. Lisaks Viljandile said võidu kirja ka Põlva Serviti ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper.

Vooru põnevuslahingus alistas Viljandi HC Viimsi/Tööriistamarketi 30:27 (15:16). Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Kristo Voika 6 ning Ott Varik, Karl Roosna ja Kristo Järve 5 tabamusega. Kaotajate suurimateks skooritegijateks osutusid Siim Pinnonen 9 ja Rail Ageni 4 väravaga.

Viljandi peatreener Marko Koks: «Nagu arvata võis, oli hooaja esimene mäng rabe, täis liigset pingutust ja palju pallikaotuseid. Avapoolajal polnud meie väravavaht Rasmus Ots kõige paremas hoos, aga pärast vaheaega tõstis ta taset ning vastane ka väsis.»

Viimsi juhendaja Ain Pinnonen: «Parem tulemus jäi realiseerimise taha. Ühel hetkel hakkasime vastase väravavahile pihta viskama, mis võis tulla väsimusest. Mäng näitas, et oleme õigel teel, kuigi arenguruumi on. Kui saame rivistusse Ravo Voosalu, Sten-Erik Lepa ja Rasmus Petersoni, siis pole midagi võimatut.»

Tiitlikaitsja Serviti sai 42:15 (19:5) jagu Audentes SK-st. Võitjate parimad olid Andreas Rikken 11 ja Ardo Puna 8 ning kaotajatel Martin Grištsuk 9 tabamusega.

Serviti peatreener Kalmer Musting: «Audentesel on palju noori juurde tulnud, mis ka arusaadav. Meie saime enne euromatši lahja mängu, seega peame homme tegema korraliku treeningu.»

Audentese juhendaja Martin Noodla: «Mäng täitis oma ülesande ja annaksin poiste tegutsemisele hindeks 4-. Kuigi tegime tehnilist praaki, oli üldmulje hea. Tegemist oli hooaja avamänguga ja kolm Audentese poissi tegid Meistriliiga debüüdi, samuti pole meil koosmängust veel juttugi.»

Mullune finalist Kehra alistas Aruküla SK 28:19 (15:7). Võitjate resultatiivseimad mehed olid Kaspar Lees 9 ja Uku-Tanel Laast 6 ning Rauno Esop 5 ja Andre Sild 4 väravaga.

Kehra peatreener Indrek Lillsoo: «Ootasin kõvemat lahingut. Mänguga peab rahule jääma, aga parandamisruumi on kõvasti. Seekord pidime läbi ajama õhukese koosseisuga, sest puudusid ka haigestunud ukrainlased. Rõõmustas Eestisse naasnud Jaan Kauge kaitsetöö ning oli näha, et puurivaht Mikola Naum on suvel tõsiselt treeninud. Kõige selle tõestusena lubasime Arukülal avapoolajal visata vaid seitse väravat.»

Aruküla juhendaja Toivo Järv: «Vahe oli lubamatult suur. Esimesel poolajal viskasime ise vähe väravaid ja vastane tegi palju skoori kiirrünnakutest. Positsioonirünnakul ei jäänud me Kehrale alla, paraku said nad palju lihtsaid väravaid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles