M-Spordi boss lõpetas spekulatsioonid: Tänaku tiimikaaslast ei vallandata

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elfyn Evans.
Elfyn Evans. Foto: VESA MOILANEN/AFP

Rallisõitja Ott Tänaku tiimiboss Malcolm Wilson (M-Sport) ütles väljaandele Autosport, et meeskonna teine sõitja Elfyn Evans saab selle hooaja järelejäänud kolm rallit ikkagi kaasa teha, kuigi väidetavalt on Wilson kaalunud Evansi lahti laskmist.

«Ütlesin Elfynile, et ta ei paneks tähele kogu seda jura, et ta vallandatakse. Ta jääb tiimi. Garanteerin, et ta sõidab meie autoga kõigil kolmel rallil, aga ma tahan näha arengut,» ütles Wilson Evansi kohta.

26-aastane Evans sai viimatisel Austraalia rallil üheksanda koha, aga jäi kuuendana lõpetanud Tänakule kiiruses selgelt alla. Ralli ajal sai Evans Wilsoni käest kõvasti kriitikat. «Tema kehakeelest on näha, et ta ei tea, miks asjad praegu nii on. Ta on justkui eikellegimaal ning tema kiirus peab paranema. Tema praegune kiirus on selline, nagu alles siis, kui ta meeskonda tuli,» pahandas Wilson.

Pärast Austraaliat naasis Evans M-Spordi Põhja-Inglismaal asuvasse baasi, et avastada nigela tempo põhjuseid ja enesekindlust koguda. Järgmine MM-ralli peetakse oktoobri alguses Korsikal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles