Käsipalli otsepilt: Põlva alistas kodusaalis Viljandi ülikindlalt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti meeste Meistriliiga teise ringi esimeses voorus kohtusid Mesikäpa hallis Põlva Serviti ja Viljandi HC. Kodusaalis mänginud Serviti alustas kohtumist kindlalt ja avapoolaja järel juhiti juba 23:14, lõppskooriks kujunes seis 37:24. Põlva parimana viskas Henri Sillaste 10 väravat, Viljandi resultatiivseim oli 14 väravaga Kristo Voika.

Postimees tegi kell 19 algavast mängust otseülekande.

Enne mängu:

«Vastasseis Viljandiga on oluline, sest mängime kodus ja tahame võtta avaringis saadud üheväravalise kaotuse eest revanši. Meil on aga jätkuvalt probleeme koosseisuga, sest erinevad hädad kimbutavad Carl-Eric Uibot, Indrek Neemet, Kristjan Muugat ja Hendrik Varulit. Seega on meil mured eeskätt kaitsega ning oodata võib teistsugust mängu, kui esimeses ringis,» tunnistas Serviti peatreener Kalmer Musting

Viljandil on olnud sügisel tihe mängugraafik, kuid eelmisel nädalal peeti vaid üks kohtumine karikasarjas Oskariga. «Kerge väsimus ikka kimbutab, kuid Oskari vastu andsime kuuele põhimehele puhkust,» teatas Viljandi juhendaja Marko Koks. «Serviti mängib kaks päeva järjest ja peame selle enda kasuks pöörama. Meie trumbiks võiks olla värskus, kuid kuna tegelesime nädal aega üldfüüsilise ettevalmistusega, siis alles väljakul näeme, kuidas oleme sellest taastunud. Kindlasti peame ka mängutempo üleval hoidma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles