Norra tiimiga ühinev Kowalczyk tõrjub kriitikat: ma pole mingi reetur

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justyna Kowalczyk
Justyna Kowalczyk Foto: SCANPIX

Poola suusakuulsus Justyna Kowalczyk hakkab Poola ja Norra meedia andmetel harjutama Norra suusavendade Jörgen ja Anders Auklandi loodud meeskonnas Team Santanderis.

Kokkulepe pole veel ametlik, aga homme peaks toimuma pressikonverents, kus Kowalczyk uudisest lõplikult teatab. See on aga kihama löönud Poola spordiringkonnad, kellest osa arvab, et Kowalczyku näol on tegu reeturiga. On ta ju varem olnud üks suuremad Norra murdmaasuusatamise ülemvõimu kritiseerijaid ja eriti on talle ette jäänud suur konkurent Marit Björgen.

«See on nii idiootne jutt, et ma ei taha isegi seda nonsenssi kommenteerida. Ma pole mingi reetur,» ütles ta Poola televisioonile, vahendas NRK. Kowalczyku sõnul annaks koos Auklandide tiimiga treeninime talle parima võimaliku professionaalse hoolduse ja tipptasemel tingimused. Samas lükkas ta ümber kuulujutu, et sooviks võtta ka Norra kodakondsuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles