Kehra alistas põnevusmängus Viljandi vaid ühe väravaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipalli meistriliigas võitis HC Kehra võõrsil põnevuslahingus Viljandit ja võitis 25:24. Kehra kasuks viskas kuus väravat Marko Slastinovski, Viljandi resultatiivseim oli Mikk Varik samuti kuue väravaga.

Enne mängu:

Kehra ja Viljandi kohtuvad lühikese aja jooksul omavahel koguni kolmel korral, sest loosi tahtel ollakse vastakuti ka karikavõistluste veerandfinaalis.

Kuigi meistrivõistlused kulmineeruvad alles kevadel, karikasari aga juba detsembris, ei hakka viljandlased kavaldama. «Meeskonnad tunnevad üksteist läbi ja lõhki ning varjata pole midagi. Seega ei hakka me meistriliiga mänguks mingit eraldi taktikat välja nuputama,»“ tõdes Viljandi peatreener Marko Koks. «„Aga erinevalt karikamängudest on meistrivõistlustel praegu veel eksimisruumi.“»

Kehralaste juhendaja Indrek Lillsoo viitas eesootavale tihedale võistlusgraafikule. «„Järgmise nelja nädala jooksul oleme võistlustules kõigis neljas sarjas, kus osaleme,»“ rehkendas Lillsoo. «„Seetõttu peame toetuma laiale koosseisule, kuid Viljandi vastu ei kavatse me midagi teadlikult tagasi hoida vaatamata sellele, et lähme vastakuti ka karikavõistluste veerandfinaalis. Siiski on meie mõtted praegu rohkem karikal, kus mullu langesime konkurentsist samas staadiumis välja just viljandlaste käe läbi,» lisas Lillsoo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles