Pariisis tühistati terrorirünnakute tõttu kõik spordivõistlused

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiuurija Stade de France'i juures terrorirünnaku tagamaid uurimas.
Politseiuurija Stade de France'i juures terrorirünnaku tagamaid uurimas. Foto: SCANPIX

Eurosport vahendas, et Pariisi piirkonnas tühistati eile õhtul toimunud terrorirünnakute tõttu kõik suuremad spordivõistlused.

Eile õhtul tabasid Pariisi mitmed terrorirünnakud, mille eest on vastutuse võtnud äärmusrühmitus Islamiriik. Terrorirünnakutes sai praegustel andmetel surma 120 inimest ning vigastada ligikaudu 200 inimest. Üks rünnak toimus ka Pariisis asuva Stade de France'i lähistel, kus olid sõprusmängus parajasti kohtumas Prantsusmaa ning Saksamaa koondised.

Terrorirünnakute järel kuulutas Prantsusmaa president Francois Hollande riigis välja eriolukorra ja kolmepäevase leina.

Rünnakute valguses otsustati lähipäevil ära jätta ka kõik Pariisi regioonis toimuma pidanud suuremad spordiüritused. Lisaks oli juba varasemalt selge, et mängukalendri järgi ei toimu sel nädalavahetusel mänge Prantsusmaa jalgpalli kõrgliigas, rünnakute järel teatasid aga omalt poolt riigi võrkpalli- ning korvpalliliidu esindajad, et ära jäetakse kõik Prantsusmaal sel nädalavahetusel toimuma pidanud mängud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles