Postimehe otsepilt: Viimsi/Tööriistmarket alistas käsipalliliigas Viljandi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel sai HC Viimsi/Tööriistamarket kodus 28:26 (13:14) jagu HC Viljandist.

Võitjate resultatiivseimad olid Ravo Voosalu 9 ja Siim Pinnonen 5 ning kaotajatel Ott Varik 11 ja Mikk Varik 4 väravaga.

«Võit tuli hea kaitse ja väravavahi koostöö pealt. Siiski sai Viljandi kiirrünnakutest liiga palju väravaid. Esitasime hooaja ühe parema partii, kuid varu meil veel on,» sõnas Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen.

«Olime kogu mängu hädas realiseerimisega, ega saanud sisse vastaste puurivahile Siim Patraelile. Voosalu viskas joonelt meile üheksa väravat, mida on ilmselgelt palju. Meie suureks probleemiks oli ka see, et eksisime kuuelt meetrilt 14 korda,» rääkis Viljandi juhendaja Marko Koks.

Tabeliseis: 1. Põlva Serviti 16 (9-st mängust), 2. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 14 (8), 3. Viljandi HC 10 (9), 4. HC Viimsi/Tööriistamarket 10 (9), 5. Aruküla SK 7 (9), 6. Audentes SK 3 (8), 7. SK Tapa 0 (8) punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles