Tänaku tiimikaaslane: usun, et sõidan ka järgmisel aastal M-Spordis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elfyn Evans.
Elfyn Evans. Foto: Timo Anis

Sel hooajal M-Spordi rallimeeskonnas koos Ott Tänakuga kihutanud britt Elfyn Evans usub, et ta saab ka järgmisel hooajal samas võistkonnas sõita.

Evans lõpetas MM-sarja kokkuvõttes seitsmenda kohaga ja hooaja viimasel etapil Walesis saavutas ta kuuenda koha. Tänak lõpetas MM-sarja 10. positsioonil.

«Tegime hooaja viimasel rallil sammu edasi ning seega on potentsiaal olemas. Õppisime aasta jooksul palju ja sellest oleks tõsiselt kahju, kui õpitut ei saaks järgmisel aastal rakendada. Arvan, et suutsin endast anda just nii palju kui vaja,» rääkis Evans wrc.com’ile.

«Loomulikult ei läinud lõppenud hooaeg soovitult. Kuni uue auto saamiseni läks kõik väga hästi. Seejärel ei leidnud ma uue autoga klappi, kuid hooaja lõpus tundsin end jälle mugavalt,» lisas ta. «Arvan, et (Walesi) ralli tulemus oli hea. Kui ma ei oleks reedel rehvi lõhkunud, siis oleksime olnud neljandad. Rallis juhtub igasugu asju ja kõik võivad rääkida oleksitest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles