Tänak: suurt rahakotti pole mul vaja tiimi viia

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: twitter

«Igal juhul tuli leida võimalus WRC-sarjas jätkata – selleks et olla 2017. aastaks pildil. See on väga tähtis aasta, siis tulevad sarja uued autod ja tiimid ning avaneb uusi võimalusi,» rääkis Eesti rallisõidu esinumber Ott Tänak eile pärastlõunal. Vaid mõni tund varem oli avalikustatud uudis, et Tänak ja tema kaardilugeja Raigo Mõlder sõidavad tuleval hooajal MM-sarjas DMACKi meeskonnas.

Tänakule endale polnud see mõistagi enam ammu uudis. Sisuliselt oli kõik paigas juba tükk aega tagasi ning viimastel MM-rallidel – kui fännid ja meedia spekuleerisid tuliselt tema tuleviku üle ja M-Spordi boss Malcolm Wilson tegi mõistukõnelisi avaldusi – sai ta sõita teadmisega, et järgmiseks aastaks on töökoht kindel. Tänaku sõnul vajasid täpsustamist vaid üksikud detailid.

«Olen väga rahul, et meil on võimalus edasi minna,» ütles Tänak. «Esimesel WRC-hooajal pole keegi suutnud eriti midagi teha, kuid nüüd tuleb meie jaoks aasta, kui peame ennast tõestama ja rallisid korralike tulemustega lõpetama. Ma ei usu, et uus hooaeg tuleb tänavusega võrreldes vähem pingeline – kõik läheb samamoodi edasi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles