Varrak: võimalik, et tuleb teha karm otsus

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - Jenissei
Kalev/Cramo - Jenissei Foto: Tairo Lutter

Möödunud hooajal vaimustas Kalev/Cramo korvpallimeeskond oma fänne Ühisliigas saadud väärt võitudega. Meeskond püsis soonel, mis lubas pingelisi mängulõppe enda kasuks pöörata. Tänavu on olukord vastupidine: Kalev võib kohati näidata väga head korvpalli, kuid otsustavatel hetkedel jäädakse vastastele alla. Nii on kogutud juba hulk nappe kaotusi. Asjade selline käik ei rahulda kedagi. Pealtvaatajad nurisevad, mängijad tunnistavad probleemi ning treenerid otsivad pingsalt lahendusi. Seni tulutult.

Kalevi peatreeneri Alar Varraku sõnul on teisel poolajal ja eriti mängu lõppudes allajäämistel mitu põhjust. «Kindlasti on teatud asjad, millega peame leppima ja mille muutmiseks ei saa me suurt midagi teha,» viitas ta Euroopa tippklubide ja Kalevi koosseisu taseme vahele.

Klubide eelarved on juba niivõrd erinevad, et võrdsusest oleks kohatu rääkida. Sama erinevad on ka mängijate võimed. Kuid see puudutab vaid mänge tippklubidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles