Eesti kadettide segavõistkond võitis Euroopa karikaetapil hõbemedali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filipp Djatšuk, Ilian Bobrov, Andzej Gedzo, Sandra Skoblov, Carmen-Lii Targamaa, Karoliine Loit.
Filipp Djatšuk, Ilian Bobrov, Andzej Gedzo, Sandra Skoblov, Carmen-Lii Targamaa, Karoliine Loit. Foto: Sergei Bobrov

Eesti kadettide segavõistkond koosseisus Andzej Gedzo, Ilian Bobrov, Filipp Djatšuk, Karoliine Loit, Sandra Skoblov ja Carmen-Lii Targamaa saavutas Kopenhaagenis peetud kadettide epee Euroopa karikavõistluste etapil 31 võistkonna konkurentsis 2. koha.

Teisena asetatud Eesti alistas avaringis torgetega 40:28 Türgi, seejärel kaheksandikfinaalis kindlalt 40:16 USA VI võistkonna ja veerandfinaalis 40:24 Suurbritannia.

Poolfinaalis alistati Šveits 34:25, kuid finaalis tuli alla jääda Iisraelile 34:40.

Eesti II koosseisus Raul Paju, Kaspar Joonas Laurmann, Mattias Lao, Andra Talen ja Jelizaveta Kuznetsova sai 16. koha.

Avaringis võideti napilt 30:29 Suurbritannia III võistkonda, kuid kaotati siis kaheksandikfinaalis Iisraelile 25:40. Turniiril kohtadele 9.-16. kaotati esmalt 32:40 Rootsile, seejärel Itaalia III võistkonnale 32:40 ja 15. koha matšis Rootsi II võistkonnale 35:40.

Segavõistkonnad koosnevad kahest mees- ja kahest naisvehklejast (lisaks 1+1 vehklejat varus kui võimalik). Veheldakse 40 torkele (mehed omavahel ja naised omavahel). Matšide järjekord loositakse. Antud võistluse formaat on esmakordselt kavas ka 2016 kadettide maailmameistrivõistlustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles