Kallaste lükkas HJK pakkumise tagasi ja liitub Poola klubiga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Kallaste uue koduklubi särgis
Ken Kallaste uue koduklubi särgis Foto: Zabrze Gornik

Eesti jalgpallikoondise vasakkäär Ken Kallaste sõlmis lepingu Poola kõrgliigas mängiva Zabrze Gorniku meeskonnaga. Kallaste leping Gornikuga kestab poolteist aastat, pärast mida on võimalik lepingut veel aasta võrra pikendada. Kallastele pakkus lepingut ka Soome tippklubi HJK, kuid 27-aastane mängija valis siiski Zabrze meeskonna.

Kallaste on Flora süsteemist välja kasvanud vasakkaitsja, kes viimasel ajal on koondises mänginud ka äärepoolkaitsjana. Alates 2010. aastast on ta esindanud Nõmme Kaljut. Koondise särgis on Kallaste väljakul käinud 22 korda. Kallaste jaoks on Gornik esimene välisklubi.

Poola kõrgliigas hoiab Gornik hetkel 21 punktiga eelviimast ehk 15. kohta. Vahed on aga väikesed, kuna näiteks kaheksandast kohast lahutab vaid neli punkti. Sama tiimi ridades on varem mänginud ka Sergei Mošnikov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles