Rakvere jahib Kalev/Cramost lahkunud Raley-Rossi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandis Raley-Ross
Brandis Raley-Ross Foto: Margus Ansu

Kuigi Rakvere Tarva korvpallimeeskond on hetkel jõulupuhkusel, on pühadest hoolimata toimunud mõned muudatused koosseisus. Nemanja Maric ei jätka uuest aastast meeskonnas ning Tarva mänedžeri Madis Šumanovi sõnul ollakse huvitatud BC Kalev/Cramost lahkunud Brandis Raley-Rossist.

Septembris Tarvaga liitunud serblane Nemanja Maric uuel aastal Rakverre ei naase. «See oli mõlema poole otsus,» kommenteeris mänedžer Madis Šumanov, «leidsime, et me koostööd ei jätka.»

Brandis Raley-Ross, kes möödunud hooajal Rakvere Tarva peaaegu meistriliiga finaali viis, lõpetas hiljuti lepingu Kalev/Cramoga ning on hetkel uue klubi otsinguil. «Brandisele on meie poolt pakkumine tehtud,» rääkis Šumanov, «mõlemad pooled on koostööst huvitatud, aga tal on ka vist konkureerivaid pakkumisi.»

Rakvere Tarva meeskond naaseb jõulupuhkuselt 3. jaanuaril ning esimene mäng uuel aastal peetakse juba 6. jaanuaril, kui Kastani Arenal minnakse Balti liiga mängus vastamisi TTÜ korvpalliklubiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles