Postimehe otsepilt: Viljandi kaotas kindlalt kodusaalis Põlva Servitile

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste järjekordses voorus kohtusid täna Viljandi ja Põlva Serviti, skooriga 33:25 vormistas võidu Serviti. Põlva meeskonna parimana viskas seitse väravat Ardo Puna, Viljandi suurimaks skoorijaks oli kuus väravat visanud Karl Roosna.

Postimehe vahendatud mäng on järelvaadatav.

Enne mängu:

Viljandi sai eelmises voorus võõrsil 31:26 jagu Kehra/Horizon Pulp&Paperist ning Serviti oli kodus 39:21 üle Viimsi/Tööriistamarketist.

Viljandi on aasta alguses olnud heas hoos, sest Kehrast saadi nädala jooksul jagu ka teistkordselt, kui pühapäeval oldi Balti liiga matšis kodus paremad 32:27. «Arenguruumi siiski on, sest tegime palju lihtvigu,» ütles Viljandi peatreener Marko Koks. «Lisaks sellele on Serviti võrreldes Kehraga ebamugavamaks vastaseks, sest nad kasutavad alati kõik oma relvad ära, samuti suudavad nad mängu jooksul kaitseformatsiooni oskuslikult muuta. Võidud Kehra üle on meil siiski vahepeal kõikuma löönud enesekindlust taas kasvatanud. Seda on märgata kas või taastunud viskekindluse näol,» lisas Koks.

Serviti juhendaja Kalmer Musting ei hinda meeskonna üldist hetkeseisu kõige paremaks. «Meil on vigastatuid ja haigeid, nagu näiteks Hendrik Varul, Carl-Eric Uibo ning Andreas Rikken,» loetles Musting. «Viljandi viskas Kehrale kahes mängus üle 30 värava, millega meie tihtilugu pingelistes kohtumistes pole hakkama saanud. Lisaks sellele mängivad nad juba aastaid aktiivset kaitset. Samuti oleme Viljandis viimasel ajal peaaegu kõik tasavägised matšid ühe tabamusega kaotanud,» nentis Musting.

Tabeliseis: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 22 punkti (13-st mängust), Põlva Serviti 22 (13), Viljandi HC 18 (13), HC Viimsi/Tööriistamarket 12 (13), Aruküla SK 9 (13), SK Tapa 4 (13), Audentes SK 3 (12) punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles