Legendaarne Venemaa spordiajakirjanik kommenteeris Meistrite liiga mängu purjuspäi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vassili Utkin (vasakul).
Vassili Utkin (vasakul). Foto: SCANPIX

Nimekas Venemaa spordiajakirjanik Vassili Utkin eemaldati telekanali «Matš TV» kommentaatori kohalt, sest oli Meistrite liiga kohtumise ajal eetris purjus.

Utkin kommenteeris detsembris peetud Leverkuseni Bayeri ja Barcelona mängu ning tegi mitu jämedat viga. Näiteks nimetas tuntud kommentaator Barca väravavahti Andre Ter Stegenit CSKA väravavahiks ning Barca meeskonda hoopiski «Rostoviks».

Telekanal kinnitas Interfaxi agentuurile, et Utkin on seoses kõnealuse mänguga töölt lahti lastud. «Kommentaatori vallandamise põhjuseks on telekanali korra rikkumine, täpsemalt öeldes purjusolek, mis oli Vassili Utkini seisundiks 2015. aasta 9. detsembril Leverkuseni ja Barcelona Meistrite liiga mängu ajal,» teatas telekanali esindaja.

Legendaarne spordiajakirjanik ise on süüdistusi eitanud ning väitnud, et oli lihtsalt väsinud. «Selline unisus on paljudele kommentaatoritele tuttav, ka varem on selliseid asju juhtunud,» rääkis Utkin Interfaxile.

«Tulin tööle 40 minutit enne mängu algust ja kõik mu kolleegid nägid, et olin adekvaatses seisundis. Ma ei taha olla mees, kes otsib õigustusi, esitan lihtsalt juhtunu kohta fakte,» lisas Venemaa legend, kes tunnistas hiljem, et kuna «Matš TV» juhtidelt tuli tõesti sellekohane käsk, siis hetkel ta telekanali eetris ei kommenteeri.

Televisioonis alustas Utkin tööd 1992. aastal, spordikommentaatorina töötab ta aastast 1996. Aastal 2010 sai temast NTV Plus spordikanali peatoimetaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles