Eesti võrkpallurid särasid võidumängudes

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kaarel Täll
Copy
Kristiine Miilen
Kristiine Miilen Foto: volley.ee

Võrkpallurid Kristiine Miilen ja Eliise Hollas aitasid nädalavahetusel peetud Soome meistriliiga järjekordses voorus oma koduklubid võiduni, tehes kaasa kogu mängu. 

Rovaniemi Woman Volley naiskond võitis viimati koduväljakul 3:0 (19, 14, 21) Orivesi Ponnistuse ja jätkab 32 punktiga viiendal kohal. Kristiine Miilen tõi võitjatele üleplatsimängijana 14 punkti, millest 12 (43%) tulid rünnakul ja 2 blokis, vahendab volley.ee.

Pieksämäki Volley mängis Eliise Hollase kaheksa punkti toel võõrsil 3:0 (20, 17, 16) üle turniiritabeli viimase Kuortane. Hollas realiseeris üheteistkümnest tõstest koguni seitse (64%) ja lisas ühe blokipunkti. Eestlanna kasuteguriks kujunes +7. 

Tabelit juhib 50 punktiga LP Viesti. LP Vampula, mille peatreeneriks Aigor Kaibald, on 21 punktiga seitsmes ja Pieksämäki Volley 17 silmaga kaheksas.

Märksõnad

Tagasi üles