Video: Rootsi ralli peaproov pakkus Sander Pärnale palju positiivset

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn Lapimaa talverallil
Sander Pärn Lapimaa talverallil Foto: Jaana Järveoja

Põhja-Soomes toimunud Arctic Lapland Rally lõpetasid Sander Pärn ja James Morgan SM1 klassi viienda kohaga, absoluutarvestuses jäi Eesti rallipaar seitsmendaks. Ralli võitnud Juha Salole jäädi lõpuks alla 3.18,4ga. 

Teisel võistluspäeval läbiti 131,47 võistluskilomeetrit, päev algas 35 km pikkuse katsega ning viimane kiiiruskatse oli koguni 51 km pikk. «Üldiselt võime tänase päevaga rahule jääda. Viimase 51 km pikkuse katse läbimine tuli hästi välja. Proovisin sellel katsel pingutada ja sõita sama kiirelt ja sama agressiivselt nagu kitsama talverehviga. Põhimõtteliselt see toimis, aga üldine pidamine on laiema rehviga kehvem. Selle katse ajaga oleme üsna rahul. Mul on hea meel, et me tulime Arctic Lapland rallile, sest siin on suurepärased talveolud ja saime hea ettevalmistuse Rootsi MM-ralliks,» rääkis Pärn pärast viimast kiiruskatset.

Morgan lisas: «Sellel nädalavahetusel läbisime palju võistluskilomeetreid ja saime juurde kogemusi ja kiirust ning väga hea oli lõpetada Arctic Lapland Rally. Viimane katse tuli hästi välja. Saime selle rehviga hea tunnetuse ning enne Rootsi rallit on meil treening, kus saame veel seda rehvi testida. Selle emotsiooni pealt on Rootsi rallile hea minna.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles