Galerii: eestlannad võitsid rühmvõimlemise EMil pronksi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus selgusid täna läbi aegade esimesed Euroopa meistrid rühmvõimlemises. Meistriklassi Euroopa meistriks tuli Tampere Minetit rühm Soomest, juunioride meistritiitel läks Venemaale Victoria rühmale. Tiitlivõistluste medali tõid kodupubliku rõõmuks koju ka eestlannad: Tartu VK Janika rühm Diamonds võitis juunioride EMil pronksi.

Valitsevad maailmameistrid Tamperest teenisid EM-tiitli 37,3 punktiga. Neile järgnesid kaks Vene rühma: naiskond Expressia võitis hõbemedali 37,0 punktiga ning rühm Madonna 36,5 punktiga.

Juunioride arvestuses võtis Victoria võistkond kulla 36,15 punktiga. Hõbemedal läks Soomlaste Tampere Minetit juunioride naiskonnale 35,95 punktiga ning pronksmedali võitlesid välja tartlannad 35,05 punktiga.

«Supertulemus! Tüdrukud on tulbid ja EM-medali igati ära teeninud,» rõõmustas võistluse peakorraldaja Janika Mölder. «VK Janika Diamonds oli mullu juunioride MK-arvestuses kolmas. Seega neil oli juba selge siht kodusel EMil medal välja teenida. Nüüd nad tõestasid, milleks nad järjekindla töö ja tahtega võimelised on. Aitäh nii tüdrukutele kui ka treeneritele suurepärase elamuse eest!»

Rühmvõimlemise tiitlivõistlus toimus paralleelselt 22. korda korraldatava Miss Valentine rahvusvahelise võimlemisturniiriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles