Viljandi sai võõral väljakul Põlva üle väärt võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti meistriliigas tegi suurepärase esituse Viljandi meeskond, kui võõral väljakul saadi 26:25 jagu Põlva Servitist.

Võitjate parimana viskas Kristo Voika 7 väravat. 5 tabamust lisas Kristo Järve. Ülepaltsimees oli Serviti kasuks 8 väravat visanud Ardo Puna.

Põlva Serviti – Viljandi HC

23. veebruaril kell 19.00 Põlvas Mesikäpa hallis

Omavahelised mängud:

  • 1. ring: 28:29
  • 2. ring: 37:24
  • 3. ring: 33:25

Põhiturniiri võitjana lõpetanud Serviti oli eelmises voorus mänguvaba, Viljandi alistas aga koduseinte toel Audentese 32:13.

Serviti edestab Viljandit kuue punktiga ning seekordse võidu korral oleks pääs poolfinaali tagatud. «Tähtis on põhiturniiril jõuda kahe parema hulka, et vältida veerandfinaale,» tõdes põlvalaste peatreener Kalmer Musting. «Lisaks sellele tahaksime vabariigi aastapäeva eel pakkuda kodupublikule nauditava etteaste. Siiski on meil probleeme koosseisuga, sest väljakumängijaid on meil rivis kümmekond. Kõige hullem on seis mängujuhtidega, teised positsioonid lapime kergemalt ära. Peame hakkama saama Viljandi tugeva kaitsega ning seetõttu kaugelt viskele pääsema.»

Viljandlased seisavad selg vastu seina, sest teisel kohal olev Kehra on nelja punkti kaugusel. «Meie eesmärgiks on ikkagi pääs kahe parema hulka ning vaheturniiri kaks esimest matši Serviti ja Kehra vastu saavad selles osas määravaks,» rehkendas Viljandi juhendaja Marko Koks. «Pärast jaanuari lõpu mõningast madalseisu oleme taas tõusuteel. Kuigi Servitil võib olla probleeme koosseisuga, siis meie elu see kergemaks ei tee, sest neil on võrdväärseid vahetusi küllaga. Meie aga oleme olnud hädas realiseerimisega. See on tekkinud kehva keskendumise pealt ja kui ühel mehel hakkab viltu vedama, siis ka teistel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles