Aleksandr Puštov: olen saanud endale meeskonna, mida tahtsin

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Infoneti peatreener Aleksander Puštov.
FC Infoneti peatreener Aleksander Puštov. Foto: Tairo Lutter

Kolm aastat tagasi jalgpalli Eesti kõrgliigasse tõusnud ja tabelis pidevalt ülespoole rühkiv Infonet on talvega kõvasti tugevnenud, lisades enda ridadesse Levadiast Dmitri Kruglovi ja Kaljust Vladimir Voskoboinikovi. 

Esmakordselt mängib Eesti kõrgliigas ka mees, kes löönud värava MM-finaalturniiril – ghanalane Haminu Draman kostitas 2006. aasta turniiril alagrupimängus tabamusega USAd. «Olen saanud oma käsutusse suures plaanis sellise meeskonna, nagu olen tahtnud,» kiitis Infoneti peatreener Aleksandr Puštov. «Tuleb teha loogiline samm ja jõuda esikolmikusse. Välismängijad peavad olema kõvemad kui kohalikud, seda eesmärki oleme ka järginud.»

Infonet on kahe hooaja vahel pööranud suurt tähelepanu ründeliini tugevdamisele. Kui paberimajandus enne neljapäeval sulguvat üleminekuakent korda saab, liitub Infonetiga veel ka Venemaa ründaja Jevgeni Tjukalov, kes mängis mõne aasta eest koos Konstantin Vassiljeviga Venemaa kõrgliigas Permi Amkari ridades ning on sel hooajal löönud Portugali klubi Uniao de Leiria eest 12 mänguga neli väravat. «Selle vastu ei ole meil midagi, et esikolmikusse jõuda! Jääb üle vaid väljakul tõestada, et oleme seda väärt,» sõnas klubi spordidirektor Dmitri Skiperski.

Korraks oli õhus ka oht, et Infonet peab alustama hooaega mullu juba koduseks muutunud Lasnamäe kunstmuruväljaku asemel hoopis Lillekülas, ent enam mitte. «Praegu on probleem, aga nädala esimese kodumänguni on nädal aega. Arvan, et selle ajaga jõuame väljaku korda teha. Leppisime linnaga kokku, et me ei puhasta väljakut, sest see lükkaks kummipuru sealt ära. Nüüd anti luba puhastada ja usun, et nädalaga saame asja korda,» tutvustas Skiperski olukorda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles