Heas hoos Viljandi sai jagu ka Kehrast

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti meistrivõistlustel võitis Viljandi kodusaalis 25:20 Kehra meeskonda. Hooaja otsutavasse faasi jõudes on Viljandi tõusnud heasse hoogu, kuna eelmises voorus saadi jagu ja Põlva Servitist. Täna tõusis Viljandi resultatiivseimaks meheks kaheksa väravat visanud Kristo Voika.

Enne mängu:

Viljandi peatreener Marko Koks ütles enne eelmist vooru, et vahegrupiturniiri kaks esimest matši saavad määravaks küsimuses, kas neil on üldse põhihooajal lootust pääseda kahe parema hulka. Esimene tõke ehk Serviti ületati, nüüd ootab ees Kehra. «Praegu meil jõudu ja vaimu jagub, kuid haigustelaine ei ole taandunud. Hetkel pole teada, kas Kristo Voika ja Robert Lõpp üldse saavad kaasa teha,» tõdes Koks. «Kehra puhul peame hakkama saama Marko Slastinovski, Uku-Tanel Laastu ja Kaspar Leesiga, kes on meile seni paksu pahandust teinud. Samuti tuleb toime tulla nende uue ukrainlasest väravavahi Anton Terehhoviga.»

Kehralaste juhendaja Indrek Lillsoo loodab meeskonna uuele tõusule. «Oleme 2016. aasta alguses tagasihoidlikult tegutsenud, viljandlased aga seevastu hästi,» sõnas Lillsoo. «Kuna meeskonnad tunnevad üksteist läbi ja lõhki, siis mängupilt saab olema ilmselt sama, mis eelmistes duellides. Edu nimel peame oma oskused maksimaalselt realiseerima ning võidu võtab see, kes teeb vähem praaki. Samuti on tähtsal kohal sportlik õnn.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles