Ratase toetajatega liitusid Sester ja Korobeinik

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas ja Sven Sester.
Jüri Ratas ja Sven Sester. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Kui eile teatasid Eesti Korvpalliliit ja Eesti Võrkpalliliit, et toetavad EOK presidendivalimistel Jüri Ratast, siis täna liitusid sama leeriga Eesti Turniiribridžiliit ja Eesti Maleliit.

«Olen Jüri Ratasega aastaid Riigikogus koos töötanud ning ka spordipoliitika teemal palju mõtteid vahetanud. Tal on põhjalik ülevaade Eesti spordi põhilistest murekohtadest ning selge nägemus nende lahendamiseks. Seetõttu toetame Jüri Ratase valimist Eesti Olümpiakomitee presidendi ametikohale,» lausus Eesti Turniiribridžiliidu president Sven Sester.

«Jüri Ratas panustab juba täna mitmete spordialade arengusse korvpallist ja jalgrattasõidust maleni. Näiteks toimub 28. mail tema eestvedamisel kuuendat korda vabaõhu maleturniir Paul Kerese mälestuseks. Oleme veendunud, et Jüri Ratasel on Eesti Olümpiakomitee juhtimiseks vajalikud kogemused, oskused ja tahe,» selgitas Eesti Maleliidu president Andrei Korobeinik.

Riigikogu aseesimees ja Eesti Korvpalliliidu president Jüri Ratas teatas hiljuti, et kandideerib Eesti Olümpiakomitee presidendi ametikohale. Ratas on kinnitanud, et spordi- ning olümpialiikumise arendamine on täiskohaga töö, mis tähendab tema lahkumist Riigikogust ja poliitikast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles