Mehhikos kaks avariid teinud ralliäss sattus terava kriitika alla

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville
Thierry Neuville Foto: SCANPIX

Mehhiko ralli suurimaks ebaõnnestujaks võib pidada Hyundai pilooti Thierry Neuville’i, kes tegi kaks avariid. Võistluse järel kritiseeris belglast ka meeskonna juht Alain Penasse.

Neuville sõitis esimest korda rajalt välja reedel. Seejärel tegid Hyundai tehnikud auto kiiresti korda ja Neuville pääses laupäeval taas rajale. Mehe kaotust liidrile oli mitukümmend minutit ja tiim ootas, et Neuville kogub vajalikke kilomeetreid, et auto arendamiseks infot koguda. Neuville vajutas taas gaasi põhja ja kihutas uuesti teelt välja.

«Esimene õnnetus võib juhtuda igaühega, kuna ta võitles esikoha nimel. Seal oli selge – ta tegi lihtsalt vea. Teine väljasõit oli aga ebavajalik,» rääkis Penasse Autosport.com-ile. «Tegime talle hommikul selgeks, et auto peab tervena finišisse tooma, et saada paar meeskondlikku punkti. Arusaamatu, miks ta sellise kiiruse valis.»

Argentina ralliks pani meeskonna juht Neuvillile kõrge eesmärgi – teda rahuldab vaid ralli võit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles