Pärnat ja Hõim lõpetasid Türgis turniiri 17. kohaga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reena Pärnat.
Reena Pärnat. Foto: Urmas Luik

Eile toimusid Antalyas K. Bagatir Spring Arrows individuaalsed duellid. Sportvibu naistest oli parim Reena Pärnat ja meestest Jaanus Gross. Plokkvibu naiste klassis võistelnud Emily Hõim lõpetas 17. kohaga.

Igast klassist pääses duelle laskma 104 paremat laskurit. Sportvibu laskurid Märt Oona, Martin Rist, Tanel Kaasik, Triinu Lilienthal, Maris Tetsmann, Alexandra Põllumäe, Laura Tukk, Anneli Preimann langesid konkurentsist esimeses duellis, kirjutas Eesti vibuliidu koduleht.

Teises duellis 1/32 ringis pidid vastase paremust tunnistama Jaanus Gross, Laura Nurmsalu ja Siret Luik. 143 naise seas pidid õnnetul kombel kaks koondisekaaslast – Luik ja Pärnat - juba 1/32 duellis üksteise vastu laskma. Duellist väljus Pärnat võitjana ja 1/16 duelli vastaseks oli India esilaskur, eelringis naiste II tulemuse välja lasknud Deepika Kumari. Tasavägise duelli võitis siiski kogenum laskur ja Pärnat lõpetas eestlastest parimana 17. kohaga.

Plokkvibu naiste klassis läbis Emily Hõim 1/48 ja 1/24 duellid, kuid vastane osutus paremaks 1/16 duellis ja lõpp-protokolli kanti 17. koht.

Täna jätkub võistlus võistkondlike duellidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles