Baruto unelmate matš jääb ära? (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baruto (sinistes pükstes) alustas vabavõitluskarjääri võidukalt.
Baruto (sinistes pükstes) alustas vabavõitluskarjääri võidukalt. Foto: МАТЧ

Jaapani MMA-promootor Rizin Fighting Federation korraldab järgmise võistlusõhtu juba 17. aprillil. Kui esialgu reklaamiti välja, et oma karjääri teise MMA-matši peab seal ka Kaido Höövelson ehk Baruto, siis viimasel ajal on eestlase ümber valitsenud vaikus. Pikalt olid õhus ka spekulatsioonid, et eestlane kohtub ringis legendaarse venelase Fjodor Jemeljanenkoga.

Kui praegu tundub üsna ebatõenäoline, et Baruto astuks 17. aprillil ringi, siis eestlaste ja Jemeljanenko duellist ei pruugi ka lähitulevikus asja saada. Nimelt soovib venelane enda järgmise matši pidada hoopis kodumaal.

«Pean enda järgmise matši Venemaal. Ma ei saa detaile avaldada, kuid võitlen enda fännide rõõmuks Venemaal. See on tänu kogu minu tiimile, kes toetas mind viimati Jaapanis,» teatas EpicMMA-le 39-aastane  Jemeljanenko, keda peetakse läbi aegade üheks legendaarsemaks MMA raskekaallaseks.

Jemeljanenko järgmine matš leiab spekulatsioonide kohaselt aset augustis. Rizin Fighting Federation korraldab järgmised võistlusõhtud juunis ja augustis.

Vaata, millised matšid on kavas 17. aprillil.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles