Läbi kannatuste ja ootuse võimsa rekordiparanduseni (1)

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Robert Saluri.
Karl Robert Saluri. Foto: Liis Treimann

Aasta tagasi lootis Karl Robert Saluri, et saaks 2016. aasta varakevadel vähemalt normaalselt joosta. Läks aga «pisut» paremini. Georgia ülikooli võistlustel kogus ta kümnevõistluses vägevad isikliku rekordi parandust tähistavad 8108 punkti ning täitis sellega Rio de Janeiro olümpiamängude normi. Pikka aega vigastustega võidelnud spordimehe kannatused said väärikalt tasutud. 

«Läheb vist paar päeva aega, enne kui saan aru, et olümpiamängude norm on täidetud. Täiesti uskumatu,» vahendas spordimehe ema Iiris Saluri poja tegemisi kajastavas blogis tema sõnu. Ema ja õde olid Saluri seni vägevamat võistlust kohapeal jälgimas.

Samas postituses tunnistas kümnevõistleja, et kõige raskem hetk oli viimasel alal, 1500 m jooksus: «See oli mu elu pikim 1500 meetrit, mille ajal jõudsin mõtelda kõigest, kõige rohkem aga sellest, et kui ma ei suuda joosta nii kiiresti kui vaja, olen elu lõpuni enda peale vihane. Aga ma sain hakkama, nüüd tuleb lihtsalt aru saada täpselt, millega.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles