Ott Tänak Argentiina rallist: loodan, et õnn pöördub

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Rallsõitja Ott Tänak valmistub 21.-24. aprillini peetavaks Argentiina ralliks. Sel hooajal DMACKi tiimis sõitev Tänak on kolme ralliga kogunud 24 punkti, millega paikneb üldjärjestuses seitsmendal kohal. Eestlane tunnistas, et midagi lihtsat Argentiinas oodata pole.

«Mul pole kunagi olnud puhast ja korralikku Argentiina rallit, seega loodan, et nüüd mu õnn pöördub. Sellel aastal on katsed pisut teistsugused, mis on võib-olla veidi kiiremad kui varem. See peaks mulle sobima, sest mulle kiired teed meeldivad. Loodan, et võrreldes eelmise aastaga pole rajakate osadel katsetel nii karm, sest siis oli katseid teisel korral väga raske läbida. Aga see sõltub paljuski järgmise nädala ilmast. Nagunii saab Argentiina olema taaskord keeruline väljakutse,» rääkis Tänak DMACK-i pressiteate vahendusel.

Tegemist on viimase ralliga, kus DMACK kasutab veel vanu kruusarehve, sest maikuus Portugalis tullakse välja uhiuute rehvidega, mis peaks Tänaku ja Ford Fiesta konkurentsivõimet parandama.

Tagasi üles