Võimas Kohila võitis kolmanda järjestikuse Eesti meistritiitli

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila naiskond.
Kohila naiskond. Foto: Siim Solman

Reedel selgus naiste meistrivõistlustel kuldmedaliomanik, kui kahel viimasel aastal meistriks kroonitud Kohila Võrkpalliklubi kaitses edukalt tiitlit, võites finaalseerias kolmandat korda TTÜ/Tradehouse'i. Sarnaselt avavaatusele ei loovutanud Kohila naiskond ka seeria kolmandas mängus geimigi. 

Kui kahes esimeses geimis kogus võõrsil mänginud TTÜ/Tradehouse vastavalt 22 ja 16 punkti, siis kolmandas geimis jätkus põnevust kuni lõpuni. Seisul 24:24 kogusid võõrustajad kaks järjestikust punkti, millega saavutati 3:0 (22, 16, 24) võit, kirjutas Volley.ee.

Kohila esinduse võitu andis suurima panuse Kertu Laak, kes tõi üleplatsimängijana 17 (+11) punkti. Maarja Kerner lisas võitjate aktivasse 14 ja Kateryna Dudnikova 12 silma. Kaisa Õunpuu kogus TTÜ naiskonna resultatiivseimana 10 ning Maali Kanemägi ja Reelika Raap võrdselt 9 punkti. Kui pallingu vastuvõtul mängisid protsentidega 50-46 täpsemalt külalised, siis ülejäänud tähtsamad statistilised elemendid olid Kohila võistkonna kasuks: rünnak 44%-35%, blokipunktid 10-7 ja pallinguässad 11-4. 

Kohila naiskonna jaoks oli tegemist väga eduka hooajaga, kui lisaks Eesti meistritiitlile kaitsti edukalt ka Balti liiga meistrikulda - Kohilasse viidi kolmas järjestikune tiitel. Sarnaselt kahele eelmisele aastale Eesti meistrivõistlustel hõbemedali saavutanud TTÜ kaitses detsembris Eesti karikavõitu.

Kolme võiduni mängitavas pronksmedaliseerias juhib Tallinna Ülikool Famila/Võru Võrkpalliklubi vastu mängudega kaks-null. Kolmandat korda kohtutakse juba homme Tallinnas. 5.-6. koha seerias on vastamisi Audentese SG/Noortekoondis ja Tartu Ülikool/Eeden. Kahe võiduni peetava seeria avamäng lõppes Tartu naiskonna paremusega. Teine vaatus on kavas homme Tallinnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles