Viljandi alistas Kehra ja viigistas seeria

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipalli meistrivõistluste poolfinaalis võitis Viljandi võõral väljakul 26:21 Kehrat. Kolme võiduni mängitava seeria seis on nüüd 1:1 viigis.

Viljandi edukaim oli 6 väravat visanud Karl Toom. Ott Varik ja Karl Roosna lisasid 5 väravat. Kehra kasuks viskas Kaspar Lees 5 väravat. Uku-Tanel Laast, Dmõtro Jankovski ja Jorma Käsper lisasid 3 tabamust.

Viljandi peatreeneril Marko Koksil oli hea meel, et tema mängijad olid neid esimeses mängus halvanud krambist üle saanud. «Meie häälestatus on täna tunduvalt parem. Alustasime tunduvalt teravamalt ning kindlasti oli üksteise mõistmist rohkem kui seeria avakohtumises,» ütles Koks. «Kaitses mängisime ka tunduvalt paremini: saime paljudele visetele käed ette, mille pealt saime kiirrünnakuid, mida meil esimeses mängus sisuliselt ei õnnestunudki saada.»

Kehra loots Indrek Lillsoo oli arvamusel, et esimese mängu võit uinutas tema hoolealuseid. «Meil oli küll enne kohtumist juttu, et teises mängus tuleb kõvasti võidelda, kuid me ei olnud selleks võitluseks ikka päris valmis. Näiteks ei teeninud me karistusminuteid, mis näitab, et olime kaitses küllaltki pehmed, mis omakorda andis võimaluse Viljandi noorematel mängumeestel enesekindlus leida.»

Koduväljakueelis läks seerias seega tagasi Viljandile. «Lihtsamaks ei ole midagi läinud. Usun, et suudame veel natuke juurde panna,» sõnas Koks.

«Nüüd läheb seeria eriti huvitavaks,» lisas Lillsoo. «Nüüd hakkavad mängima meeskondade vastupidavus ja iga õige otsus, mida üks või teine teeb.»

Poolfinaalseeria Viljandi ja Kehra vahel jätkub teisipäeval kell 19:00 Viljandi Spordihoones. Esmaspäeval peavad oma kolmanda poolfinaalkohtumise Põlva Serviti ja Viimsi/Tööriistamarket. Kodumeeskond Serviti võib kell 19:00 algavas kohtumises kindlustada finaalikoha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles