Finaali jõudnud Serviti peatreener: Viimsi oli väärt vastane

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel selgus esimene finalist, kui tiitlikaitsja Põlva Serviti alistas kodusaalis Viimsi/Tööriistamarketi 38:34 (21:15) ja võitis seeria 3:0.

«Varieerisime täna koosseisuga. Säästsin kergelt haiget väravavahti Eston Varuskit ja teisel poolajal jätsin ka kapteni Kristjan Muuga enamuseks ajaks pingile. Aga peab tunnistama, et teise poolaja keskosa mängisime kehvasti ja lasime Aleksander Oganezovil palju skoori teha,» rääkis Serviti peatreener Kalmer Musting. «Viimsi oli kõigis kolmes kohtumises väärt vastane ja lihtsalt meile midagi ei kinkinud,» lisas Musting.

«Saime mitu korda lähedale, aga läks ikka käest ära," ohkas Viimsi peatreener Ain Pinnonen ja jätkas lõbusalt. "Vähemalt läks meie mäng kogu aeg paremaks. Esimese mängu kaotasime kaheksaga, teise kuuega, nüüd neljaga... Kolme mängu oleks veel vaja olnud ja olekski võit käes olnud.»

Põlva Serviti finaalivastane ei selgu niipea, sest teine poolfinaalseeria HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi ja Viljandi HC vahel on viigis 1:1. Kalmer Musting ei kartnud, et finaalivastasest igal juhul tublisti pikem mängupaus võiks Servitile finaali avakohtumises mõju avaldada. «Selline rutiin, kus mängude vahel on nädalane paus, on meile põhihooajast juba tuttav. Pigem annab paus võimaluse meil vigade parandusi teha.»

Pronksiseeriaks valmistuval Ain Pinnonenil oli teise poolfinaalseeria osas selged ootused: «Loodan, et nad mängivad viis kohtumist, iga järgmine mäng lõpeb lisaajal ja siis võiks meile pronksiseeria vastaseks Kehra tulla.»

Kehra ja Viljandi kolmas poolfinaalkohtumine peetakse teisipäeval kell 19:00 Viljandi Spordihoones. Mängust teeb videoülekande Postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles