Postimehe otsepilt: Viljandi asus seeriat 2:1 juhtima

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti käsipallimeistrivõistuste poolfinaalseeria kolmandas mängus alistas Viljandi 25:22 Kehra ning asus seeriat 2:1 juhtima.

Üleplatsimees oli 10 väravat visanud viljandlane Kristo Voika. Karl Roosna lisas 4 ning Robert Lõpp ja Karl Toom 3 tabamust. Kehra poolel oli 4 väravaga parim Kaspar Lees. Jaan Kauge, Indrek Napsep, Uku-Tanel Laast ja Viktor Skrõpak lisasid 3 tabamust.

Mäng algas kodumeeskonnale suurepäraselt, sest esimesed veerand tundi õnnestus Kehra nulli peal hoida. Sellest hoolimata Kehra lõplikult ei murdunud ja teisel poolajal jõuti vahepeal ka kahe värava kaugusele.

 «Käsipallis on paraku nii, et viis-kuus või isegi seitse väravat ei ole veel mingi edu. Aga mängu alguses oli meie häälestus tõesti väga hea. Teist mängu järjest suutsime just kaitses hästi mängida ja selle pealt suutsime kiirünnakuid ja lihtsamaid väravaid leida,» rääkis Viljandi peatreener Marko Koks.

Koks lisas, et kuigi edu sulas, õnnestus Viljandil suure tahtmise pealt mängu lõpp ikkagi enda kasuks kallutada. «Meil oli lõpus juba palju ebakindlust, aga loodetavasti andis teine poolaeg meile hea õppetunni neljapäevaseks mänguks.»

Kehra peatreener Indrek Lillsoo kurtis oma hoolealuste viletsast mängualgusest rääkides sportliku viha puudumist. «Eks rünnakul oli muidugi ka ebaõnne, aga poolfinaaliks vajalikku viha meestes polnud,» rääkis Lillsoo. «Mingil hetkel sai Viljandi õnn otsa ja meil hakkas ka särtsu juurde tekkima. Vahetasime mängijaid ja tulime mängu tagasi, kuid võiduks sellest täna ei piisanud.»

Viljandil on võimalik finaalikoht kindlustada neljapäeval Kehra spordihoones, kus kell 19.00 mängitakse seeria neljas mäng. Finaalis on ees ootamas juba tiitlikaitsja Põlva Serviti, kes alistas poolfinaalseerias Viimsi/Tööriistamarketi 3:0.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles