Jalgpalli otsepilt: Infonet loovutas punkte

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallimeistrivõistluste tänases teises kohtumises viigistasid FC Infonet ja Sillamäe Kalev esimese koduväljakul 0:0.

Hooaega ainult võitudega alustanud Infonet hoiab nüüd turniiritabelis kolmandat kohta ning esikohal paiknevast Nõmme Kaljust jäädakse maha 5 silmaga. Kuklasse on Infonetile hingamas FC Flora, kes jääb neist maha 4 punktiga.

Turniiritabel: 1. Nõmme Kalju 26 punkti/11 mängu, 2. FC Levadia 25/11, 3. FC Infonet 21/11, 4. FC Flora 17/11, 5. Tartu Tammeka 15/10, 6. Paide Linnameeskond 12/10, 7. Sillamäe Kalev 11/10, 8. Narva Trans 10/10, 9. Pärnu Linnameeskond 3/10, 10. Rakvere Tarvas 1/10.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Tallinna FC Infonet – Sillamäe Kalev

Laupäeval, 30. aprillil kell 19.00 Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhalli kunstmurustaadionil

Infoneti meeskonda võivad avaringi järel vallata vastakad tunded. Kohati näidati põhikonkurentide vastu head mängu ja suudeti neilt ka punkte noppida, ent pärast 1:2 kaotust Kaljule leitakse end tabelist ikkagi alles kolmandalt realt, liidrist viie punkti kauguselt. Avaringi kurikuulus «udumäng» Sillamäega oli koht, kus punktide kättesaamiseks tuli ränka vaeva näha ja vaid tänu sellele õnnestus 0:2 kaotusseis 2:2 viigiks pöörata. Küll võib Infonet rahul olla resultatiivsusega, sest 21 löödud väravast rohkem on kirjas vaid tabelijuhil Nõmme Kaljul. Paremini tuleb pidama saada kaitseliin, sest neljast «suurest» meeskonnast on Infonetile löödud kõige rohkem väravaid, kaheksa. Võrdluseks on Levadia lubanud palli enda väravasse neljal, Kalju viiel ja Flora kuuel korral.

Sillamäe lõpetas avaringi kümne punktiga seitsmendal kohal, mida võib meeskonna komplekteerimisprobleeme arvestades pidada enam-vähem korralikuks tulemuseks. Viimati alistati tänu Maksim Paponovi väravale 1:0 Rakvere Tarvas. Põhiprobleemiks on väravate löömine, sest 11 tabamusest vähem on kirjas vaid tabeli kahel viimasel ehk Pärnul ja Rakverel.

Pisut muudab nende elu Infoneti vastu ehk lihtsamaks see, et Kalju vastu teenitud punase kaardi tõttu ei saa Infoneti eest kaasa teha äärekaitsja Dmitri Kruglov. Samuti on taas lubatud kollaste kaartide norm täis Offosu Appiahil, kes on neid korjanud kümne esimese vooruga juba tervelt kuus, seejuures on mees sel põhjusel tänavu ühe mängu juba vahele jätnud. Samas on keskkaitsja Appiah toetanud Infonetti ka viie väravaga, mis on tõstnud ta kogu liiga väravaküttide edetabelis esikohta jagama.

Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: «Selleks, et taas olla oma võimetes kindel, peame selle mängu võitma. Püüame eelkõige näidata iseloomu ja tahet, mis kasvasid veel tugevamaks pärast ebaõnne eelmises mängus.»

Infoneti kaitsja Aleksandr Volodin: «Mäng tuleb keeruline, sest tegemist ei ole lihtsa vastasega. Võidab see, kes on mänguks paremini valmistunud ning kes realiseerib oma võimalused.«

Sillamäe abitreener Vadim Dobiža: «Eelmine kohtumine Infoneti vastu lõppes viigiga ning seekord tahad mõlemad võistkonnad ikkagi kolme punkti saada. Tuleb väga raske mäng, mis on väga põhimõtteline ning suure pingega. Sellist mängu on raske ennustada, kuna isegi üks väike viga võib mõjutada mängu tulemust.»

Sillamäe keskkaitsja Deniss Tjapkin: «Eelmises kohtumises Infonetiga olime esialgu ees, aga ei suutnud oma eduseisu hoida. Selles mängus tahaksime oma eelmise kohtumise tulemust parandada ning teenida kolm punkti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles