Nurmsalu naasmise vastu tuntakse huvi FISi kõige kõrgemal tasemel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu Sotši olümpiamängudel õhulennul. Aeg näitab, kas Nurmsalut näeb ka tulevikus olümpiamängudel.
Kaarel Nurmsalu Sotši olümpiamängudel õhulennul. Aeg näitab, kas Nurmsalut näeb ka tulevikus olümpiamängudel. Foto: Liis Treimann

2014. aastal sportlaskarjäärile joone alla tõmmanud Kaarel Nurmsalu on sukeldunud pere- ja tööellu, oma aja võtab ka TTÜs ärinduse õppimine. Siiski tuletavad end aeg-ajalt meelde ka suusahüpped. Tänavu Eesti meistrivõistlustel taas võistlustulle astununa sai ta kaela kuldse medali. See ja varasemadki saavutused pole jäänud märkamatuks ning sportlase edasiste plaanide vastu tunnevad huvi nii Rahvusvaheline Suusaliit FIS kui ka välismaine suusafirma.

«Praegu lõpetan ülikoolis semestrit ja käin iga päev tööl,» räägib 25-aastane Nurmsalu. Nii et praegu tal tippsporti naasmise mõtet peas ei ole, kuid ta annab siiski spordisõpradele lootust: «Ära iial ütle «ei iial».»

Tippspordi rongilt maha astudes tegi ta seda sisuliselt enda senise karjääri tipphetkel. Vaid mõned kuud enne otsuse avalikustamist sai ta Oslo MK-etapil kirja 6. koha. Nii on ka piiri taga inimesi, kes on maad kombanud ja uurinud, kas eestlane võiks taas MK-sarja ja tiitlivõistluste karusselli naasta. «Välismaalt ollakse nõus mind aitama. Pakutud on ka erinevaid variante,» märgib Nurmsalu ning täpsustab seejärel konkreetseid huvilisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles