Postimehe otsepilt: Eestimaa velotuuri avaetapil tegi suurepärase sõidu Mihkel Räim

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaa velotuuri esimese etapi lõpufiniš.
Eestimaa velotuuri esimese etapi lõpufiniš. Foto: Tarmo Haud

Tour of Estonia avaetapi võitis Poola rattur Grzegorzi Stepniak (CCC), kes asus ka tuuri üldliidriks. Teise koha sai aga eestlane Mihkel Räim, kes esindab tänavu Cycling Academy Teami. 

Tallinnast Tartusse kulgenud 190 km pikkune etapp lõppes grupifinišiga. Parima positsiooni võitles oma ratturile välja Poola tiim CCC Sparandi Polkowice, kelle rattur Stepniak end finišisirgel üle mängida ei lubanud. Tänavu Iisraeli tiimis sõitev Mihkel Räim sai kõrge teise koha ning kolmandana lõpetas rootslane Ludvig Bengtsson (NTS).

Parima Eesti koondise liikmena sai Karl Patrick Lauk, kes oli seitsmes. Norman Vahtra lõpetas üheksandana.Eelmise aasta Tour of Estonia võitja Martin Laas sai küll Järva-Jaani vahefinišis kolmanda koha, kuid veeres üle lõpujoone suure grupi lõpus.

Homme lõppeb Tour of Estonia Tartu GP-ga, mis sõidetakse Tartu linnatänavetel 9,6km pikkusel ringil. Kokku läbitakse 15 ringi kogupikkuses 144km.

Foto: Ekraanitõmmis

Esimeseks etapiks on reedene Tallinn – Tartu GP. Teine etapp on kavas laupäeval, kui toimub Tartu GP.

27. mail toimuv Tallinn – Tartu GP (190 km) algab kell 11.00, eeldatav finišeerimise aeg on kell 15.30.

28. mai Tartu GP (144 km) algab kell 14.30 ja võitja peaks finišis olema umbes kell 17.45.

Postimees.ee näitab mõlemal päeval võistlusest otseülekannet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles