Hankook Baltic 1000 km võitis Hollandi meeskond JR Motorsport 1

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus auto24ringil täna sõidetud Hankook Baltic 1000 km kestvussõidu võitis BMW GT-R masinal sõitnud Hollandi meeskond JR Motorsport 1. Keskpäeval alanud võistlusele startis tugevas vihmas ja tuules üheksa meeskonda.

Teisena lõpetas Leedu meeskond Alfa Romeo Club, kelle võistlusmasinaks Alfa Romeo G ning kolmandana samuti Leedust pärit meeskond Igorio lankai, kelle võistlusmasinaks VW Golf.

Mõlemad meeskonnad kaotasid võitjale kolme ringiga.

Ainsa Eesti meeskonnana ekstreemsetes tingimustes auto24ringil sõidetud kestvussõidul osalenud AAMANN Racing lõpetas võistluse neljandal kohal. Klassis A kuulus eestlastele teine koht.

BMW 325 masinal sõitnud eestlased kaotasid hollandlastele kuue ringiga.

Meeskonda kuulus neli sõitjat: Enar-Klaus Kunman, Kristo Krinpus, Kristo Mägi ja Indrek Nilson.

Kuigi algselt oli meeskondadel plaanis läbida 1000 km, siis kehvadest ilmastikutingimustest ja vahepealsest võistluskatkestusest tingituna otsustasid kohtunikud ja võistlejad, et võistlus on mõistlik kell 20:00 lõpetada. Võitja meeskond läbis kokku 235 ringi.

Võistluse katkestas kaks meeskonda, kelle hulgas ka võitja meeskonna JR Motorsport teine masin, kelle sõitja Ward Sluys võistluse 77 ringil oma võistlusmasina üle kontrolli kaotas ning sõidu väljasõidu tõttu rajaääres lõpetas.

Hankook Baltic 1000 km võistlusnädalavahetuse tulemused leiab siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles