Janar Toomet naasis Nõmme Kaljusse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju ja FC Levadia vaheline jalgpallimäng. Janar Toomet (nr 19).
Nõmme Kalju ja FC Levadia vaheline jalgpallimäng. Janar Toomet (nr 19). Foto: Jaanus Lensment

Nõmme Kaljuga liitus senine Paide Linnameeskonna jalgpallur Janar Toomet, kes sõlmis klubiga hooaja lõpuni kestva amatöörmängija lepingu.

«Kaljuga on kontakt püsinud ning juunikuu algusest saati olen siin treeninud. Mul on väga hea meel, et saan taas Kaljus mängida,» sõnas Toomet. «Klubi, meeskond ja treenerid on tuttavad ning tean, kuhu tulen. Kalju jaoks on alati eesmärk meistritiitel ning edu euromängudes. Tahan anda oma panuse meeskonnale, et need eesmärgid saaksid täidetud.»

Nõmme Kalju peatreener Sergei Frantsevi jaoks on Toomet tuttav mees. «Kuna olen juba varem temaga töötanud, siis oman ülevaadet tema oskustest ja Toometil on endal tahtmine end tõestada,» sõnas loots.

Toomet mängis Kaljus hooaegadel 2013 ja 2014, kui tegi kaasa 44 liigamängus ning lõi 7 väravat. Aastal 2013 aitas ta Kaljul liigas saavutada hõbemedali ning teha eduka hooaja Euroopas, alistades Meistrite Liiga eelringis HJK Helsinki ning samuti mängiti Tšehhi klubi Viktoria Plzeňi ja Ukraina hiiu Dnipro Dnipropetrovskiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles