Eesti Ratsaspordi Liit ja Eesti Meedia sõlmisid täna koostöölepingu ja sündis Meediavarss

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meedia ja Eesti Ratsaspordi Liidu lepingu sõlmimine
Eesti Meedia ja Eesti Ratsaspordi Liidu lepingu sõlmimine Foto: Eesti ratsaliidu pressiteenistus

Veskimetsa Ratsakeskuses Tallinnas tähistati täna toreda perepäevaga «Meediavarsa sündi», kui Eesti Ratsaspordi Liit ja Eesti Meedia kirjutasid alla koostöölepingule.

«Eesti Meedial on hea meel, et sel aastal algas laiapõhjaline koostöö Eesti Meedia ja Ratsaspordi Liidu vahel, mille üheks näiteks on ka see, et Eesti Meedia kontserni kuuluva Postimehe uudisportaali vahendusel on võimalik jälgida otseülekandeid enam kui kümnest sel hooajal toimuvast ratsaspordi tippsündmusest,» sõnas Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann. Lisaks ülekannetele leiavad ratsutamishuvilised nüüd ratsutamine.postimees.ee erilehelt kõik selle spordialaga ja valdkonnaga seotud tähtsamad uudised.

Eesti Ratsaspordi Liidu peasekretäri Siim Nõmmoja sõnul on koostöölepe Eesti Meediaga kohaliku ratsaspordi arengu jaoks märgilise tähtsusega. «Meie spordiala on unikaalne, ühendades kaunid hobused ja sportliku põnevuse ning seepärast on meil väga hea meel, et tänu koostööle Eesti Meediaga saame ratsutamist tutvustada veelgi suuremale hulgale inimestele,» ütles Nõmmoja. Ta lisas, et ratsaliit on seadnud endale eesmärgiks viia ratsasport Eestis 10 populaarsema spordiala hulka ning antud koostöölepe aitab selle eesmärgi täitmisele igati kaasa.

Lepingu sõlmimist tähistati Eesti ühes tuntumas ratsakeskuses Veskimetsas. «Meediavarsa sünni» nime all toimunud sündmuse tähistamisele kokku tulnud külalised said näha kolme ratsaspordi ala demontsratsiooni esinemist. Oma oskuseid näitasid koolisõitjad, takistussõitjad ja rakendisportlased. Sündmus andis kõigile võimaluse hobuseid ka ise näha ja katsuda, julgemad proovisid ratsutamist või vankrisõitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles