Noor leedulane teeb Australian Openil suurepärast turniiri

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Berankis
Richard Berankis Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel võisid täna rõõmustada leedulased, kuna nende 20-aastane tulevikulootus Richard Berankis jõudis juba kolmandasse ringi.

Berankis juhtis kohtumises argentiinlase David Nalbandiani vastu 6:1, 6:0, 2:0 ning seejärel otsustas Nalbandian edasisest heitlusest loobuda.

Samal ajal jätkas võidumarssi maailma esireket Rafael Nadal, kes alistas 6:2, 6:1, 6:1 ameeriklase Ryan Sweetingi ning jõudis kolmandasse ringi.

Neljandana paigutatud rootslane Robin Söderling alistas 6:3, 7:6 (7:1), 6:1 Luksemburgi esindaja Gilles Mülleri.

Naiste konkurentsist pudenes serblanna Jelena Jankovic, kes jäi teises ringis 6:7, 3:6 alla hiinlannale Peng Shuaile. Võidukalt jätkas teisena paigutatud venelanna Vera Zvonareva, kes alistas 2:6, 6:3, 6:1 serblanna Bojana Jovanovski.

Kolmandasse ringi jõudis ka kolmanda asetuse saanud belglanna Kim Clijsters, kes alistas kindlalt 6:1, 6:3 hispaanlanna Carla Suarez Navarro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles