Rein Taaramäe: kallid Eesti ajakirjanikud, mis teil viga on? (11)

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Kristjan Teedema

Katjuša tiimis sõitev profirattur Rein Taaramäe andis oma Facebooki postituses teada, et ei saanud eilsel Poola tuuril toimunud kukkumises vigastada. Suurema osa postitusest pühendas Taaramäe aga Eesti ajakirjanike noomimisele, hurjutades pressi skandaalihimuliste pealkirjade eest.

«Kinnitan, et kukkumine eilsel Poola tuuril polnud tõsine ja jätkan sõitu, enesetunne oli üldiselt hea ja eks näis, kuidas asi päev päeva järel muutub. Ei soovinud oma fänne üldse stressi ajada ja plaanisin kukkumisest mitte rääkida, aga meediani jõudis uudis ilma minutagi,» märkis Taaramäe alustuseks.

«Mainimist vajaks mõned faktid, kallid Eesti ajakirjanikud, mis teil viga on, et te artikleid niimoodi imete ja pealkirjad nii värvikad ja kohati ka valed teete?!» küsis ta seejärel.

«Kas Taaramäest saab Rodrigueze mantlipärija? Mis jutt see nüüd on? Seda oskab kirjutada ainult Eesti meedia... siinkohal peaks mainima, et Rodriguez on võitnud maailma suurimaid klassikuid, olnud MMi poodiumil, lõpetanud korduvalt igal suurtuuril poodiumil, Taaramäe pole kuskil top 10sse mahtunud, rääkimata poodiumitest, te kõrvutate kaht erineva kaliibriga meest.

Mihkel Räim on maailma 17th jalgrattur??? No issand jumal, mees pole õiges maailma edetabelis punkti kah saanud ja never World Touri sõitudel osalenudki.

Või «Video: Froome lõi pealtvaatajale rusikaga näkku», videot uurides oli see rohkem lahtise käega mingi imelik vibutus, aga pealkirjast jääb mulje, nagu ta oleks virutanud kellelegi sotiga pasunasse.

«Astana vallandas dopinguga vahele jäänud ratturi», see on nüüd kivi justkui Taneli tiimi kapsaaeda, aga oleks pidanud ikka mainima, et jutt käis naiste Astana tiimist, mis on kaks täiesti erinevat asja...

«Maailmameister Sagan suundub vähetuntud Saksa klubisse», mis jutt, ajakirjanik pole rattamaailmaga ikka üldse kursis, Bora on tipptiim ja seal sõitmine on iga ratturi unistus!

«Astana sõlmis lepingu Supermaniga»... NO COMMENTS!!!

Siuke sopp paneb igatsema aegu, mil domineerisid ikka paberlehed ja sellist solki kaante vahele ei lastud, ajakirjanikud võiksid siinkohal ikka mõelda, mida ja kuidas rahvale serveerida, mitte külmalt ja kiirelt lahmida,» lõpetas Taaramäe oma postituse.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles