Ametlik: Vassiljev liitus Sloveenia meistriga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev
Konstantin Vassiljev Foto: Toomas Huik

Eelmisel aastal Eesti parimaks jalgpalluriks valitud Konstantin Vassiljev lahkus oma senisest koduklubist Lendava Nafta ning liitus teise Sloveenia meeskonnaga Luka Koper.

Vassiljev sõlmis eelmise aasta Sloveenia meistriga kahe ja poole aasta pikkuse lepingu. «Meie jaoks oli see väga hea lahendus. Kirjutasime eile lepingule alla. Meeskond on praegu Antalyas treeninglaagris ning Vassiljev liitub meeskonnaga homme,» sõnas Koperi spordidirektor Miran Pavlin Postimehele.

Vahepeal püsis õhus ka võimalus, et Vassiljev siirdub pallima Itaalia kõrgliigasse. Väidetavalt oleks sellisel juhul Eesti koondislase peatuspaigaks saanud Genoa.

Lisaks Koperile oli Sloveenia meeskondadest Vassiljevi palkamisest huvitataud ka Ljubljana Olimpija, kuid Koperil õnnestus Eesti koondislane siiski endale napsata.

«Olen kindel, et kuue kuu või aasta aja pärast lahkub Vassiljev meie võistkonnast Serie A-sse. Koper asub Itaalia piirist viie km kaugusel ning arvan, et see on talle parim võimalus Itaaliasse siirdumiseks,» lisas endine Sloveenia koondislane Pavlin, kelle tabamus 1999. aasta sügisel Ukraina vastu viis Sloveenia koondise esmakordselt jalgpalli suurturniirile (2000. aasta EMile – toim.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles