Klopp: peame olema õnnelikud, et hooaeg pole läbi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp
Jürgen Klopp Foto: DYLAN MARTINEZ/REUTERS

Eile võõral väljakul Londoni Chelsea 2:1 alustanud Liverpooli peatreener Jürgen Kopp ei soovi muljetavaldava mängu põhjal fännide tiitlilootusi kõrgele ajada, sõnades, et hooaeg on veel täiesti algfaasis.

«Kas me oleme tiitlisoosikud? Seda küsimust küsitu mult ka mullu, kui võitsime siin (Stamford Bridge’il) 3:1. Olin siis kolmandat nädalat meeskonna juures olnud ning küsisin ajakirjanikelt, kas te olete hullud? Olen sellest ajast Inglise jalgpalli natukene õppinud ning kümme punkti viie mänguga pole paha. Suudame mängida jalgpalli ning oleme kindlad oma kvaliteedis. Peame olema õnnelikud, et hooaeg pole läbi,» ütles Klopp pärast eilset mängu.

«Kaitsesime meeskondlikult ning hoidsime palli. Esimene poolaeg oli intensiivne, ma isegi ei tea, kui palju mängijad kokku jooksid. Kõik on kinni liikumises – lihtsas jalgpallis,» jätkas Liverpooli peatreener.

Talt küsiti ka seda, kas eilne võit oli tingitud Klopi stiili jalgpalli mängimisest. «Mõtlen Klopi jalgpallist vaid seetõttu, et kõik küsivad mult selle kohta. Mulle meeldib jalgpall ning ma ei mõtle mingit enda stiili jalgpallist. Tahame mängida kaunist jalgpalli.»

Klopp oli pärast mängu meeskonnaga tõeliselt rahul:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles