Ott Tänaku vastu on huvi tundmas ka Hyundai

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Väljaanne Rally.it on teinud ülevaate WRC sarja tulevikust ning vaadanud otsa järgmise hooaja meeskondadele ning nende võimalikele koosseisudele.

Pikemalt on peatutud Hyundai tiimil. Hyundail on tulevaks hooajaks kokkulepe olemas Hayden Paddoni ja Dani Sordoga, kuid täitmist vajab ka kolmanda piloodi koht.

Tänavu Hyundai ridades kihutav Thierry Neuville ei ole nende andmetel meeskonnas jätkamas ja selle tunnistuseks ei ole mees ka Hyundai tuleva hooaja masinat testinud. Praegu peetakse võimalikuks, et Neuville kihutab tuleval hooajal Citroeni ridades. Citroen on endale palganud esipiloodiks juba Kris Meeke'i.

Võimalikku kolmandat pilooti otsides on väidetavalt pilgud pööratud kolme mehe poole. Ära on mainitud nii Kevin Abbring, Teemu Suninen kui ka Ott Tänak. Abbringu kohta aga märgitakse, et ta ei ole end piisavalt tõestanud. Suninen on küll talendikas mees, kuid osade ekspertide hinnangul ei ole ta siiski veel tõsiseltvõetav variant.

Väljaanne kirjutab, et nii mõnedki signaalid on viidanud sellele, et kolmandaks piloodiks saab hoopis Tänak ja seda on ralliringkondades ka varem räägitud.

Samas on artikli autorini aina rohkem jõudnud kuuldusi, et Tänak on DMACKi tiimist tulevaks hooajaks tõusmas siiski hoopis taas M-Spordi põhimeeskonda.

Lisaks nendele kahele variandile on varasemalt räägitud ka Toyota huvist eestlase vastu.

Tänavu on MM-sarjas Hyundai selgelt teine meeskond sarja valitseja Volkswageni kõrval. M-Sport on võistkondlikus pingereas kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles