Millistes tiimides on tulevaks hooajaks WRC-sarjas veel vabu kohti? (1)

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Citroen on tulevaks hooajaks käed löönud Kris Meeke'iga. Lisaks otsitakse veel kahte pilooti.
Citroen on tulevaks hooajaks käed löönud Kris Meeke'iga. Lisaks otsitakse veel kahte pilooti. Foto: SCANPIX

2017. aasta saab autoralli MM-sarjas olema varasemast konkurentsitihedam, kuna tehasetiimide sekka on naasmas Citroen ning üle pikkade aastate on stardis ka Toyota. Seega käib pilootide turul pidev sebimine ning liiguvad ringi erinevad kõlakad.

Postimees heidab pilgu meeskondade tulevase hooaja koosseisudele:

Volkswagen – autoralli viimaste aastate valitseja ridades on kõik selge ning kolm pilooti tulevaks hooajaks paigas. Meeskonnas on jätkamas nii Sebastien Ogier, Andreas Mikkelsen ja Jari-Matti Latvala.

Hyundai – Volkswageni suurim rivaal on kolmest kohast praeguseks täitnud kaks. Tiimis on jätkamas Hayden Paddon ja Dani Sordo. Kolmanda piloodi koht on veel lahtine.

Citroen – aastase pausi järel tehasemeeskonnaga rajale tulev Citroen on seni sõlminud lepingu ainult Kris Meeke’iga. Plaanis on palagata aga veel kaks sõitjat.

M-Sport – võtab esindusmeeskonda tõenäoliselt kaks meest. Leping on praegu olemas ainult Eric Camillil. Teise piloodi koht on jätkuvalt vaba ja seda on kõige rohkem praegu pakutud Ott Tänakule.

DMACK – kuulduste kohaselt plaanib tänavu Tänakule sõiduvõimalust pakkuv tiim järgmisel aastal rajale tulla kahe autoga. Mõlemad kohad on aga veel täitmata.

Toyota – taas rallimaailmaga liituv Jaapani autotootja on kuulduste kohaselt palkamas ka kolme pilooti. Kaks meest on väidetavalt tiimiga juba käed löönud ning nendeks on soomlased Juho Hänninen ja Esapekka Lappi. Kummagi mehe lepingu sõlmimise kohta ei ole veel ametlikku kinnitust tulnud.

Seega on tehasetiimides sisuliselt veel täitama 7 kohta.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles