Tänak: kavatseme sel aastal teha asju teisiti

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak kihutamas Saksamaa rallil.
Ott Tänak kihutamas Saksamaa rallil. Foto: Timo Anis

Järgmisel nädalal naaseb autoralli MM-sari pikalt pausilt, kui kavas on Korsika ralli. Vahepeal plaanis olnud Hiina ralli jäi üleujutuste tõttu ära ning seega sõideti viimati augusti lõpus Saksamaal. 29. septembrist kuni 2. oktoobrini peetaval Korsika rallil loodab Ott Tänak teha võrreldes mulluse hooajaga sammu edasi.

Mullusel Korsika rallil pidi Tänak leppima alles 10. kohaga. Samal ajal tõusis tema toonane tiimikaaslane Elfyn Evans poodiumi teisele astmele.

«Ootan seda rallit väga, kuna mul oli seal eelmisel aastal raskusi. Olen väga sihikindel ning tahan teha sel korral asju teisiti,» sõnas Tänak DMACKi pressiteate vahendusel.

«See saab olema suur väljakutse. See on raske ralli, kuid vajame MM-sarja ka selliseid võistlusi. See saab olema keeruline ja pikad kiiruskatsed saavad olema tõsine väljakutse,» lisas Tänak.

Head tulemust ootab ka DMACKi boss Dick Cormack. «Oleme siin tiimina esmakordselt ja eeldatavasti ootab meid ees väljakutseid pakkuv ralli,» sõnas ta. «Oleme siiski rahul Saksamaal näidatud edusammudega ja kavatseme sealt sammu edasi teha. Oodata võib väga erinevat ilma ja tingimusi teedel. Ootame seda väljakutset väga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles